Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.
BAMBA Creatief is een blog voor mijn kaart ideeën. Mensen vragen zich af waar de naam BAMBA vandaan komt, nou iedere letter van de naam BAMBA staat voor de voorletter van mijn gezin. Iedere week plaats ik een kaart met zoveel mogelijk de materialenlijst erbij. Heb je vragen over een model, stuur mij dan een berichtje en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.
Ik hoop dat je leuke ideeën opdoet en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.
woensdag 18 september 2013

wandbord uil

Met dit herfstweer heb je ook zin in andere kleuren te verwerken en toen ik dit bord van Bizzee binnen had gekregen zag ik het al helemaal voor mij.
Warme kleuren papier, een lieve uil, wat herfstmateriaal en je heb een mooi wandbord waar je best wel een plekje voor kan vrijmaken.
is ie niet schattig??

bloemen, bladeren en wat pompoentjes

Een combinatie van Joy bloemen en Marianne

wat kleine stukjes hout

en een klein vogelhuisje maakt het geheel compleet

Benodigheden
Bizzee wandbord uil
Kaiserkraft papier houtnerf
Maja dessin papier festive season
Basic Grey cur-3030
Joy stans 0141 + 0159
Marianne stans 0256
Martha Stewart pons leaf
Distress inkt vintage photo
diverse papieren rozen
Houten vogelhuisje
stukjes hout
wondgaas
Tatterend Angels apple
herfstbladeren
pompoentjes
plakoogjes

Werkwijze
Teken de latjes over op het houtnerf papier en knip het uit. Plak het op het MDF en plak de achterliggende latjes achter de verticale latjes.
Teken de uil over op het papier, knip hem uit en plak hem op het hout. Spons de randen met de distress inkt. Knip een neus en de voetjes uit de achterkant van het Maja papier. Plak eerst stukjes hout op de stam voordat je de voetjes er op plakt.. Plak een stukje rood achter de ogen en plak de wiebeloogjes en de neus er op. Knip vervolgens uit het Maja papier wat bloemen, swirls en andere figuren uit. Stans ook een paar bloemen met de Creatables uit het Maja papier. Stans een Joy bloem uit, bol hem op en spons de randen. Pons een paar herfstbladeren uit met de Martha Stewart pons,  Beplak het vogelhuisje met het Basic Grey papier en maak dakpannen van hout. Leg nu alle onderdelen naar je zin op het wandbord voordat je alles vast plakt.
Veel succes ermee

hobbygroetjes Annemieke

1 opmerking:

Chantal zei

Hij is erg schattig!
Wat ontzettend leuk zeg, en mooi!

Groetjes Chantal