Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.
BAMBA Creatief is een blog voor mijn kaart ideeën. Mensen vragen zich af waar de naam BAMBA vandaan komt, nou iedere letter van de naam BAMBA staat voor de voorletter van mijn gezin. Iedere week plaats ik een kaart met zoveel mogelijk de materialenlijst erbij. Heb je vragen over een model, stuur mij dan een berichtje en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.
Ik hoop dat je leuke ideeën opdoet en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.
zondag 21 oktober 2018

workshops

Dit keer eens een preview van de workshops die er aan staan te komen, sommige zijn al vol dan staat het vermeld bij de foto, maar wist je dat je soms ook een workshoppakket kan bestellen.
Samen maken is natuurlijk altijd leuker, maar ben je niet in de gelegenheid om te komen dan is een pakket misschien een optie. In een pakket zitten alle materialen die je nodig hebt (uitgezonderd sneeuwpasta, inkt of verf) en uiteraard een uitgebreide werkbeschrijving.
23 oktober

29 oktober VOL

6 november VOL

12 november nog 4 plaatsen vrij

Heb je interesse om te komen of wil je meer informatie betreffende een workshoppakket neem dan even contact met mij op.

Tot Ziens!!

1 opmerking:

fillikir72518 zei

The subsequent time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I do know it was my option to learn, however I truly thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you would repair in case you werent too busy searching for attention. online casinos for us players