Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.
BAMBA Creatief is een (web)winkel voor hobbymaterialen. Ik geef wekelijks workshops en na een workshop plaats ik hier de afbeeldingen en materialenlijst. De materialen zijn te koop in mijn (web)winkel. Heb je vragen over een model, stuur mij dan een berichtje en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.
Ik hoop dat je leuke idee├źn opdoet en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.zondag 12 januari 2014

Linnen hart

Toen ik dit prachtige band en schitterende borduurlinnen binnen kreeg had ik al snel zin om even heel iets anders te maken dan kaarten. Hartjes kan je overal ophangen of neerleggen en zelfs als speldenkussen gebruiken. Je kunt ze vullen met lavendel zodat je hart een heerlijke geur verspreidt of af en toe een geurtje uit de lijn scent my cards er op druppelen. Snel te maken en de mogelijkheden met stof en band zijn eindeloos.
Dit keer geen werkbeschrijving want dit hart is nu leverbaar als pakket. Het pakketje bevat het patroon, band, linnen, knoopjes, applicatie en uiteraard de werkbeschrijving en is te bestellen via mijn site www.bamba.nl. Dit hart is ca 20 cm groot
Je kunt het maken op de naaimachine maar is ook prima met de hand te vervaardigen. Leuk voor in huis maar ook zeker leuk om cadeau te geven met de Valentijn maand in het vooruitzicht.

en als je dan toch bezig bent dan maar meteen 1 in het wit


hobbygroetjes Annemieke

1 opmerking:

Noriko zei

Ik vind het hem echt super lief!
Het band is dan ook prachtig om er zo'n leuke creatie mee te maken.

Lieve groetjes Noriko
norikoskaarten.blogspot.com