Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.
BAMBA Creatief is een blog voor mijn kaart ideeën. Mensen vragen zich af waar de naam BAMBA vandaan komt, nou iedere letter van de naam BAMBA staat voor de voorletter van mijn gezin. Iedere week plaats ik een kaart met zoveel mogelijk de materialenlijst erbij. Heb je vragen over een model, stuur mij dan een berichtje en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.
Ik hoop dat je leuke ideeën opdoet en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.
donderdag 12 maart 2015

Bistre workshop

Het is al weer een tijd geleden dat ik een werkbeschrijving van een ontwerp heb geplaatst.
Ik heb niet stil gezeten maar af en toe heb je ook andere dingen te doen, het huis verbouwen/veranderen is daar één van. Er zijn weer diverse kamers van een ander behangetje voorzien, laminaat op de vloer, nieuwe drempels, wasbak verplaatsen, inloopkast maken, maar ook het magazijn verplaatsen was iets dat moest gebeuren en dan na een paar weken is de klus weer geklaard en moet je de draad weer oppakken om weer nieuwe modellen voor de winkel en de workshops te maken.
De eerste workshops staan al weer gepland.
Op dinsdag 17 maart is de workshop met Bistre werken al helemaal vol. Er is zoveel animo voor de workshops dat er extra nieuwe workshoptafels met bijpassende stoelen zijn besteld, helaas komen ze net niet op tijd voor deze workshop maar dat mag de pret niet drukken voor deze gezellige workshop.
Op deze avond gaan we beginnen met het oefenen met Bistre, een natuurpoeder waar je hele mooie effecten mee kunt maken en daarna maken we 2 leuke cadeaulabels. Bij voldoende inschrijvingen  kan er een 2de avond ingepland worden.
Zodra de workshops afgelopen zijn zal ik hier de foto's en de werkbeschrijving plaatsen.
De workshop die er na komt is een dagworkshop op zaterdag 28 maart, 4 april en/of 11 april, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.
Op die dag maken we een canvasdoek Mixed Media van 30x30 en deze wordt bewerkt met diverse materialen en afgewerkt met gesso en sprays, uiteraard helemaal in te vullen naar eigen inzicht.
Wil je meer informatie ga dan naar mijn site www.bamba.nl en kijk bij het workshopprogramma of stuur mij een mailtje.
Het is een hele dag en is inclusief alle materialen, koffie, thee, sapje, wat lekkers en uiteraard een heerlijke lunch, kortom een gezellige, leerzame en leuke dag.
Na afloop van de workshops is er gelegenheid om te shoppen in de winkel met een korting van 10%
Voor deze workshop zijn nog enkele plekken vrij.
een detail van het mixed media canvas

Lijkt het je leuk om eens een workshop te komen doen informeer dan naar de mogelijkheden.

hobbygroetjes
Annemieke


Geen opmerkingen: