Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.
BAMBA Creatief is een blog voor mijn kaart ideeën. Mensen vragen zich af waar de naam BAMBA vandaan komt, nou iedere letter van de naam BAMBA staat voor de voorletter van mijn gezin. Iedere week plaats ik een kaart met zoveel mogelijk de materialenlijst erbij. Heb je vragen over een model, stuur mij dan een berichtje en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.
Ik hoop dat je leuke ideeën opdoet en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.




zaterdag 2 mei 2020

Winkelsluiting en workshops

Aan het begin van het jaar heb ik de knoop doorgehakt en besloten de winkel te gaan sluiten. Het draaiboek lag klaar en de opheffingsuitverkoop kon beginnen. Na 25 jaar was het nu mooi geweest. Ik zou nog wel 10 jaar hebben door willen gaan maar ergens moet je de lijn trekken en dat was nu.

Helaas gooide op veler vlak het Corona virus roet in het eten. Het draaiboek kon de prullenbak in en ik merkte dat in mijn niet al te grote winkel het al vlug te vol voelde voor mijn klanten, dus de beslissing werd genomen om dicht te gaan en om alleen open te gaan op afspraak. Dat werkt nog steeds prima, klanten tevreden, ik tevreden en bovenal veilig. 

Nu komt de eindstreep in zicht. De bedoeling was dat ik eind juni zou gaan sluiten, niet dat ik verwacht had dat de winkel dan leeg zou zijn, maar de restanten konden dan via de webwinkel nog worden verkocht, ook komen er nog steeds nieuwe artikelen binnen, dat houdt alles wat leuker.

De winkelvoorraad is inmiddels aardig geslonken en gelukkig weten vele mij via de webwinkel of mijn facebook outlet pagina en natuurlijk ook de winkel te vinden en er zijn nog steeds hele leuke artikelen voor weinig geld. Bijna het hele assortiment is nu met 50% korting. Ook zijn er vele EUROKNALLERS te vinden op de website
Ik hoop in de maand juni nog een aantal dingen te kunnen organiseren voor de laatste eindspurt maar dat is op dit moment koffiedik kijken, meer informatie komt via de nieuwsbrief en uiteraard facebook.

Dan de workshops. 
Ik had iedere week een workshop en er werden ook heel veel workshoppakketten besteld voor diegene die te ver weg woonde, ook in het buitenland maakte ze graag gebruik van mijn pakketten. 
Nu zijn de workshops al 2 maanden stil komen te liggen, ohhh wat mis ik mijn cursisten en de gezellige avonden, maar helaas het is niet anders. 
Met de 1.5 meter regel kan ik 4 mensen aan 3 tafels zetten en je kunt je afvragen of dit gezellig of handig is en al zeker niet veilig, dus die optie was ook van de tafel. 
Door de uitverkoop heb ik het loeidruk en is er zeker ging tijd op dit moment om nieuwe modellen te maken. In eerste instantie dacht ik daar mee door te kunnen gaan, maar ik merk dat vele mensen gewoon gezellig een avondje uit willen en niet modderen thuis zonder extra uitleg en gezelligheid. 

Dus voorlopig moeten jullie het even zonder mijn modellen doen. Er staan dozen vol met materialen voor workshops die ik al had ingekocht en mijn hoofd loopt over van de ideeën maar op dit moment moet ik alles opslaan.

Zodra het weer kan zal ik hier weer modellen plaatsen en als de workshops nog steeds niet kunnen starten dan worden het pakketten/werkbeschrijvingen die je kunt bestellen.
Ik kijk daar naar uit en moet er nog even niet aan denken dat er misschien helemaal geen workshops meer mogelijk zijn, dat zou pas balen zijn :(

Ik hoop dat iedereen veilig door deze periode heen komt en kijk er naar uit om weer wekelijks iets leuks te laten zien want juist in deze periode heb je behoefte aan nieuwe inspiratie.

hobbygroetjes en tot een volgende keer
Annemieke


2 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ojee dat is inderdaad weg draaiboek. Fijn dat mensen je toch nog weten te vinden en je nog lekker kunt verkopen Annemieke. Sterkte en we hopen op betere tijden.
Lieve groetjes Miranda

KarinsArtScrap zei

fijn dat je hier toch nog kaarten blijft plaatsen Annemieke
al reageer ik niet meer zoveel ik zie het wel voorbij komen
Gr Karin