Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.
BAMBA Creatief is een (web)winkel voor hobbymaterialen. Ik geef wekelijks workshops en na een workshop plaats ik hier de afbeeldingen en materialenlijst. De materialen zijn te koop in mijn (web)winkel. Heb je vragen over een model, stuur mij dan een berichtje en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.
Ik hoop dat je leuke idee├źn opdoet en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.dinsdag 16 oktober 2012

Workshop Winterchalet

Vorige week hadden we een workshop van het winterchalet.
(Deze staat met werkbeschrijving ook op dit blog.) Heerlijk bezig zijn met papier, 3D en diverse natuurmaterialen. Het was heel gezellig en we hebben veel gelachen. Aan het eind van de avond ging iedereen met een tevreden gevoel de deur weer uit. Ik hoop dat het winterchalet bij iedereen straks een leuk plekje vind om de kamer nog meer in winterse sferen te brengen.
Hieronder volgende een paar foto's om een idee te krijgen. 
Er wordt hard gewerkt om hem klaar te krijgen

Maar ook heel geconcentreerd

Wat zit er nou onder tafel...mijn pup Mozart was onder tafel aan het zoeken of er nog iets eetbaars was, takjes van het chalet of misschien een paar veters. Gelukkig waren alle schoenen aan het eind van de avond nog compleetEr wordt al uitgekeken naar de volgende workshop want iedereen heeft weer zin in een gezellig avondje.

De volgende workshop wordt een MDF sneeuwkristal, uiteraard weer leuk afgewerkt met diverse materialen. Foto's volgen nog.

4 opmerkingen:

Angela zei

ziet er inderdaad heel gezellig uit!!

xxAngela

HenP Produkties zei

Nou dat ziet er gezellig uit en de winterchalet ziet er erg leuk uit, veel werk zo te zien, maar met een mooi resultaat.

Heel veel freubelgroetjes,
Hilde

Chantal zei

Vond het ook weer erg gezellig om te doen.
Kijk alweer uit naar de volgende workshop.

Maris zei

hi Annemieke, ziet er heel gezellig uit, ik heb je hier gevonden hoor, bedankt voor je geweldige mail xx