Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.
BAMBA Creatief is een blog voor mijn kaart ideeën. Mensen vragen zich af waar de naam BAMBA vandaan komt, nou iedere letter van de naam BAMBA staat voor de voorletter van mijn gezin. Iedere week plaats ik een kaart met zoveel mogelijk de materialenlijst erbij. Heb je vragen over een model, stuur mij dan een berichtje en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.
Ik hoop dat je leuke ideeën opdoet en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.
zondag 21 april 2013

1-jarig blogbestaan

Door alle drukte voor de "gardensale" van a.s. dinsdag in de winkel is het mij helemaal ontschoten dat het gisteren 1 jaar geleden was dat ik ben begonnen met dit blog. Een jaar alweer en in dat jaar zijn er zoveel volgers en kijkers op mij blog geweest dat het tijd wordt om een cadeautje weg te geven.
Wat moet je doen om daarvoor in aanmerking te komen.
Wordt volger van dit blog (als je dat nog niet bent), vermeld deze candy in de sidebar van je eigen blog en laat een berichtje achter met wat je leuk vindt aan dit blog en/of wat je nog mist om het nog leuker te maken. Ik ben in voor goede ideeën.
Wat kan je winnen. Een authentique paper pad en een 5-delig MDF harmonicaboekje van Bizzee
Authentique paper pad 6x6 graceharmonica album 5-delig
Ik hoop dat er veel bloggers mee doen en ben benieuwd naar jullie berichtjes. Je kunt meedoen tot 23 april 17.00 uur en daarna maak ik de winnaar bekend.

hobbygroetjes Annemieke

5 opmerkingen:

Unknown zei

annemieke
van harte gefeliciteerd en een jaar vliegt zo gauw voorbij
nog veel plezier met jou blog
veel liefs van marcelline

Ilonka zei

Van harte gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan. Je laat zien op je blog wat je allemaal voor moois kan maken. Voor vele van ons zal dit een grote bron van inspiratie zijn. Ik hoop hier nog met heel veel plezier langs te komen. Je candy heb ik in mijn sidebar gezet. Op naar de 5 jaar.

Groetjes Ilonka

jolanda zei

gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan.
Doe graag mee

nans'creablog zei

Ik ben via via op je blog terecht gekomen en ik moet zeggen dat ik enkel maar mooie dingen gezien heb met een hele duidelijke werkbeschrijving. Ik ga hier zeker regelmatig eens een kijkje komen nemen en heb me aangemeld als volger.
Leuk dat er op dit moment nog een candy loopt, ik doe graag mee.

Groetjes,
Nans

Ans Gilbert zei

Hoi Annemieke,
Kwam per toeval op je Blog en ben meteen volger geworden, er staan mooie dingen op en ik doe graag mee met de candy..

groetjes van Ans