Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.
BAMBA Creatief is een blog voor mijn kaart ideeën. Mensen vragen zich af waar de naam BAMBA vandaan komt, nou iedere letter van de naam BAMBA staat voor de voorletter van mijn gezin. Iedere week plaats ik een kaart met zoveel mogelijk de materialenlijst erbij. Heb je vragen over een model, stuur mij dan een berichtje en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.
Ik hoop dat je leuke ideeën opdoet en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.
woensdag 24 april 2013

Winnaar Candy

De GARDENSALE was gisteren een groot succes en het weer werd uiteindelijk een stuk beter. Begon ik ' s ochtends nog met regen, om half 10 werd het droog en een tijdje later kwamen de eerste zonnestraaltjes al tevoorschijn, gelukkig maar. Velen hebben de leuke aanbiedingen er uit geplukt en ook de nieuwe artikelen met de 10% korting hebben weer een nieuwe hobby-eigenaar. Vandaag alle "rommel" weer opruimen en verder tot de orde van de dag, want vandaag gaat de "normale" verkoop weer door, moet er een workshop voorbereid worden en komen morgen de nieuwe Marianne artikelen al weer binnen, dus druk, druk, druk.
In de tussentijd was er ook een candy voor het 1-jarig bestaan van mijn blog. Jammer genoeg deden er niet zo veel mensen mee, maar dat maakt het slagingspercentage voor diegene die wel meededen alleen maar groter. Bedankt aan mijn nieuwe volgers en bedankt voor de leuke berichtjes die ik ook via de mail mocht ontvangen.

En de winnaar is....... Nans...... 

Als je mij je adres mailt dan komt de prijs zo vlug mogelijk naar je toe.
Gefeliciteerd!!

1 opmerking:

nans'creablog zei

Oh wat leuk, ik zie juist dat ik de candy gewonnen heb. Heel erg bedankt, ik stuur je dadelijk een mailtje.

Groetjes,
Nans