Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.
BAMBA Creatief is een blog voor mijn kaart ideeën. Mensen vragen zich af waar de naam BAMBA vandaan komt, nou iedere letter van de naam BAMBA staat voor de voorletter van mijn gezin. Iedere week plaats ik een kaart met zoveel mogelijk de materialenlijst erbij. Heb je vragen over een model, stuur mij dan een berichtje en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.
Ik hoop dat je leuke ideeën opdoet en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.




zaterdag 15 juni 2024

Gift box met kaart

Deze giftbox is gemaakt van Maja cardstock en Florence cardstock en dessinpapier van Craft O Clock Day to remember, De envelop is gemaakt met de WeR 1-2-3 punchboard, verder heb ik gebruikt, Pumice Stone Distressinkt voor de randen, wat losse bloemetjes, seambinding lint, jute touw, zelf gegoten fontein (aliexpress)

zondag 9 juni 2024

Fairy Winter

Ondanks dat ik er een jaartje tussenuit ben geweest, zie ik dat er nog steeds trouwe volgers zijn. Wat leuk! Bedankt voor de reacties, ze worden gewaardeerd Dit keer weer een winterkaart met Lavinia stempels en als extraatje een sleutelhanger gemaakt ook met stempelafdrukjes. Altijd handig.

zaterdag 8 juni 2024

Candlelight

Nog een kerstkaart van de afgelopen kerst, weer met Lavinia stempels gemaakt en ja ik ben verslaafd aan deze stempels :) Aan de binnenkant een boekenlegger gemaakt en uiteraard geseald zodat je er lang plezier van hebt.

donderdag 6 juni 2024

Birthday Denim easelcard

Nog een kaart van afgelopen jaar, De Birthday Denim, wederom weer zo'n mooie lijn met papier van Craft O Clock

dinsdag 4 juni 2024

Garden

Weer een Craft O'Clock kaart, wat is dat toch mooi papier.

maandag 3 juni 2024

Archival

Een herenkaart van afgelopen jaar

Up date

Door allerlei omstandigheden even een tijdje uit de running maar ik heb evengoed heel veel kaarten gemaakt. In de aankomende tijd zal ik die nog plaatsen en uiteraard probeer ik weer bij te blijven om nieuwe te plaatsen. Van de oudere kaarten plaats ik geen materialenlijst meer maar de nieuwe wel. Heb je vragen stel ze gerust en ik zal ze proberen te antwoorden. Veel plezier weer met het kijken naar de kaarten en hopelijk breng ik je op ideeën en lees ik de reacties graag.

Secret Garden met Lavinia stempels

Fijne dag Craft oClock