Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.
BAMBA Creatief is een (web)winkel voor hobbymaterialen. Ik geef wekelijks workshops en na een workshop plaats ik hier de afbeeldingen en materialenlijst. De materialen zijn te koop in mijn (web)winkel. Heb je vragen over een model, stuur mij dan een berichtje en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.
Ik hoop dat je leuke idee├źn opdoet en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.donderdag 20 december 2012

Merry Christmas

Dit keer een winter/kerst decoratie die ik voor mijn zoon en zijn vriendin heb gemaakt. Ze hebben een aparte stijl en een traditionele kerstkaart vond ik dan ook niet leuk, ik probeer vaak rekening te houden met de smaak van iemand als ik een kerstkaart maak. De MDF sneeuwkristallen doen het heel goed als decoratie en op internet had ik de afbeelding gevonden. Toen naar de copieerwinkel en laten afdrukken op glans 240 grams papier. Daarna in 3D geknipt en de sneeuwkristal verder bewerken.
Dus deze keer geen werkbeschrijving en materialenlijst, maar toch wilde ik deze met iedereen delen om te laten zien dat (volgens mij) een winter/kerst ook in andere kleuren een mooi effect kan geven.
Ik hoop dat jullie hem ook mooi vinden .
Ik wil meteen de nieuwe blogvolgers welkom heten en iedereen bedanken voor de leuke berichtjes die ik via het blog of de mail binnen krijg.


6 opmerkingen:

Noriko zei

Super mooi.
Prachtige afbeelding.
Deze past helemaal bij hun stijl.
Super gemaakt!

Lieve groetjes Noriko
Norikoskaarten.blogspot.com

Sandra zei

Heel apart
gr sandra

Anita Meijer zei

Wauw Annemieke wat een schitterende kaart is dit, ik vind hem helemaal prachtig, top.
Liefs van Anita

Leny Hempen zei

Prachtig mooi Annemieke.
Echt schitterend.
Heb een heel fijn weekend.

Gr Leny Hempen

marcelline zei

wauw annemieke
prachtig gedaan
veel liefs van marcelline

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Prachtig de sneeuwkristallen Annemieke. Ook jij en de jouwen een heel gelukkig en gezond. maar bovenal ook creatief 2013 gewenst.
groetjes Marja