Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.
BAMBA Creatief is een (web)winkel voor hobbymaterialen. Ik geef wekelijks workshops en na een workshop plaats ik hier de afbeeldingen en materialenlijst. De materialen zijn te koop in mijn (web)winkel. Heb je vragen over een model, stuur mij dan een berichtje en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.
Ik hoop dat je leuke idee├źn opdoet en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.woensdag 23 oktober 2013

Kerstplankje

Van het wandbord van Let's get Bizzee heb ik de plankjes los van elkaar verwerkt zodat je 3 wandhangers kunt maken. De workshop was gisterenavond en het was weer hartstikke gezellig.
Nu vind je hier de werkbeschrijving en materiaalkeuze.


het blijft een leuke stempel

kerstroos met frantage bewerkt

zelf bloemetjes maken

stempel in 3D

Materialen:
wandbord Let's get Bizzee
Kaisercraft papier P1282, 1287, 1290
Bazzill cardstock vanille en aspen
Distress inkt pumice stone
Creatables: 0256, 0244, 0122, 
Craftables CR1234
Joy 6002-0258
Doohickey tag
Nestabilitie grand label one
Nestabilitie grand label four
stempel Magnolia
Copic markers: E50, E51, R89, R29, BG99, G94, W4, W5, W6, W7, E57, E59, E49
diverse rode bloemetjes, wat lint en band
Sneeuwpasta
Frantage aged ivory
rood splitpennetje

Werkwijze:
Teken het plankje over op het streep papier van kaisercraft en aspen. Prik aan de bovenkant de gaatjes door het papier, doe het eerst aan 1 kant voordat je de achterkant er tegenaan plakt.
Stans met de nestabilities een rechthoek en een vierkant uit het kaisercraft papier en nog een vierkant uit het vanille cardstock. Stempel de afdruk op de achterkant van het vanille cardstock en nog 1 afdruk op clearfontaine papier.
Stans de bloemen (2grote en 2 kleine) uit het vanille cardstock een tag en ook nog een kleine klok met wijzers. Stans wat hulst en swirls uit het aspen papier en stans wat bloemen uit het dessin papier.
Spons de randen van het plankje en de rechthoek en vierkant (niet van het vanille vierkant) en ook de tag en de klok.
Plak dit op het plankje maar laat 1 hoek vrij van lijm om daar de tag tussenin te schuiven.
Bewerk de randen van het vanille vierkant met de frantage en ook de vanille bloemen.
Kleur nu de afdruk op het claerfontaine papier naar keuze in. Kleur de afdruk op het vanille papier alleen in met een lijn aan de buitenste kant van de afdruk. Dus het haar is bruin en dan kleur je op de onderste afdruk alleen bruin langs de rand van het haar, zo doe je dat met iedere kleur die aan de buitenkant van de afdruk zit.
Als je de bovenste afdruk helemaal hebt ingekleurd ga je hem uitknippen en daarna knip je het poesje en het bord van Merry Christmas er nog af, bol dit op en plak het met tape op de onderste afdruk, zo krijg je meer diepte in je stempelafdruk.
Nu kan je alle losse onderdelen naar keuze gaan opplakken. Bewerk de gedraaide bloemen en de hulst met sneeuwpasta, doe een lintje door de bovenkant en klaar is je hanger.
Heel veel plezier met het maken en als je nog vragen hebt, mail mij gerust.

hobbygroetjes Annemieke


Geen opmerkingen: